22 Kasım 2009 Pazar

DEMİRSPOR : 0 - ETİSPOR : 2


22 Kasım 2009 Pazar günü Balıkesir 1. Küme Büyükler Marmara Grubu sekizinci hafta karşılaşmaları çerçevesinde Sanayi Stadında Demirspor'la karşılaşan takımımız Etispor, ilk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrılıp liderliğini sürdürürken, rakibimiz Demirspor aldığı bu yenilgi ile sıralamada bir basamak gerileyerek puan cetvelinde beşinci sırada yer buldu.

Puan cetvelindeki sıralamayı ilgilendiren haftanın diğer önemli maçlarından biri Ocaklar, diğeri Erdek'te idi. Ocaklarspor sahasında konuk ettiği Çelikspor ve Erdekspor'da sahasında konuk ettiği Hasanbeyspor karşısında aldıkları galibiyetlerle sıralamadaki yerlerini korudular. Sarıköyspor, Tayfunspor deplasmanında aldığı galibiyet ile sıralamada bir basamak yükselerek dördüncü sıraya oturdu. 600 Evlerspor konuk ettiği Tuzakçıspor karşısında aldığı galibiyetle takım olma ruhunu yakaladıklarını göstererek ileriki haftalarda kolay lokma olmayacaklarını gösterdiler.

Toplu Sonuçlar;
Tayfunspor : 0 - Sarıköyspor : 1
600 Evlerspor : 3 - Tuzakçıspor : 0
Ocaklarspor : 3 - Çelikspor : 1
Erdekspor : 4 - Hasanbeyspor : 1




1 yorum:

  1. bandırma da amatörlerin oynayacağı bir çim saha niye yapılmaz ki. çocuklar yazın tozun, kışın çamurun içinde oynuyorlar.

    YanıtlaSil